Categories

Blog Post

Η JYSK ενισχύει την οργάνωση logistics στην Ευρώπη
Key players

Η JYSK ενισχύει την οργάνωση logistics στην Ευρώπη

Με μία επένδυση 200 εκατ. € η διεθνής δανέζικη λιανεμπορική JYSK ενισχύει την οργάνωση logistics της εταιρείας στην Ευρώπη. Μέσα στον Απρίλιο του 2020, η JYSK θα ξεκινήσει την κατασκευή ενός νέου κέντρου διανομής, στο Ecser της Ουγγαρίας. Όταν θα αρχίσει τη λειτουργία του, το κέντρο διανομής θα απασχολεί περίπου 300 άτομα. Η JYSK επεκτείνει την οργάνωση logistics της εταιρείας, προκειμένου να παραδίδει γρηγορότερα τα προϊόντα στους πελάτης της Κεντρικής Ευρώπης.

«Παρότι η κατάσταση με τον κορονοϊό είχε σημαντική επίπτωση στην JYSK, για εμάς εξακολουθεί να είναι σημαντικό να επενδύουμε στο μέλλον. Όταν η καθημερινότητα επιστρέψει, ο κόσμος θα χρειάζεται ακόμη κρεβάτια, παπλώματα και μαξιλάρια, καθώς και άλλα απαραίτητα είδη για το σπίτι του. Για να μπορούμε να τα προσφέρουμε όλα αυτά, χρειαζόμαστε μια δυνατή οργάνωση logistics, την οποία θα εξασφαλίσουμε με το νέο κέντρο διανομής στο Ecser της Ουγγαρίας», αναφέρει σε δήλωσή του ο Allan K. Kjærgaard, Executive Vice President Logistics στην JYSK.

Πιο κοντά στους πελάτες και στα καταστήματα

Τα κτίρια του νέου κέντρου διανομής θα καταλαμβάνουν 143.000 τετραγωνικά μέτρα και θα περιλαμβάνουν δύο highbay. Ακόμα, θα περιλαμβάνουν πλατφόρμες για φόρτωση και εκφόρτωση φορτηγών και χώρο γραφείων για διοικητικές εργασίες. Τα highbay θα διαθέτουν 205.000 θέσεις παλετών για τα προϊόντα. Το νέο κέντρο διανομής θα εξυπηρετεί τις χώρες Ουγγαρία, Τσεχική Δημοκρατία, Σλοβακία, Σλοβενία, Κροατία, Βοσνία και Σερβία.

«Με την επέκταση του νέου μας κέντρου διανομής στο Ecser της Ουγγαρίας, θα μπορούμε να παραδίδουμε τα προϊόντα μας πολύ γρηγορότερα και αποδοτικότερα, απευθείας στους πελάτες μας και τα εκατοντάδες καταστήματά μας. Για την ακρίβεια, εκτιμούμε ότι θα εξοικονομήσουμε 4,5 εκατομμύρια χιλιόμετρα οδικών μεταφορών ανά έτος, γεγονός πολύ θετικό για το περιβάλλον και την ικανότητά μας να παρέχουμε σπουδαίες προσφορές στους πελάτες μας», λέει ο Allan K. Kjærgaard.

  • Το νέο κέντρο διανομής της JYSK θα εδρεύει στο Ecser της Ουγγαρίας και θα απασχολεί περίπου 300 άτομα.
  • Τα κτίρια του νέου κέντρου διανομής θα έχουν έκταση 143.000 τ.μ.
  • Το κέντρο διανομής αναμένεται να εξοικονομήσει 4,5 εκατ. χιλιόμετρα οδικής μεταφοράς ανά έτος.
  • Η JYSK επενδύει 200 εκατομμύρια € στο νέο κέντρο διανομής. Το κέντρο διανομής αναμένεται να λειτουργήσει στα μέσα του 2022.

Related posts

Η απάντηση της ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ για το πρόστιμο της ΕΑ

Νέα πρωτοβουλία από την Purina για λιγότερα αδέσποτα

Προσπάθεια συγκράτησης τιμών στα supermarkets