Categories

Tech

Tech

Οι αλλαγές στα κέντρα διανομής της JYSK

Η JYSK (στα ελληνικά προφέρεται «γιουσκ») με σλόγκαν «τα πάντα για το σπίτι», κατάφερε από το 1979, οπότε και ιδρύθηκε, να εξελιχθεί σε έναν πολυεθνικό οργανισμό, που το 2019 είχε κύκλο εργασιών 4,1 δισ. ευρώ. Σήμερα, διαθέτει δίκτυο πάνω από 3.000 καταστήματα και 26.500 υπαλλήλους σε 51 χώρες.

Tech

Δύο νέες γερανογέφυρες στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Δύο νέες γερανογέφυρες, ειδικά σχεδιασμένες, προμηθεύτηκε η ΟΛΘ Α.Ε. για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης με σκοπό την περαιτέρω αύξηση του ανταγωνιστικού της γεωγραφικού πλεονεκτήματος για συνδυασμένες μεταφορές από και προς την ΝΑ. Ευρώπη. 

Tech

Textile Doors: με στόχο τη μείωση του πλαστικού

Τα Textile Doors, πλαστικοποιημένες υφασμάτινες πόρτες που παράγονται από την εταιρεία SELS, έρχονται στην Ελλάδα. Με στόχο τη μείωση του πλαστικού, τα Textile Doors προστατεύουν τα προϊόντα κατά τη μεταφορά τους από τα κέντρα διανομής στα καταστήματα. Η καινοτόμος και φιλική προς το περιβάλλον χρήση…

News, Tech

3MX: Το πρώτο ηλεκτρικό επαγγελματικό όχημα στη ΔΕΘ

ο πρώτο ηλεκτρικό επαγγελματικό όχημα, 3MX, θα παρουσιαστεί από τη Shandong Wuzheng Hellas στη ΔΕΘ. Το 3MX είναι ένα ελαφρύ επαγγελματικό όχημα τριών τροχών. Προσφέρει τα πλεονεκτήματα ενός σταθερού οχήματος και είναι κατάλληλο για οδήγηση μεγάλων αποστάσεων.

News, Tech

Το robot Titan εγκαινίασε το logistics center της Hell Energy

Το παγκοσμίου φήμης robot Titan, ένας ξεχωριστός προσκεκλημένος, εγκαινίασε το logistics center της Hell Energy στην Ουγγαρία. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις είναι δυναμικότητας 31.000 παλετών και ολοκληρώνουν το επενδυτικό έργο της εταιρείας ύψους 9 εκατ. ευρώ.

Green logistics, Key players, News, Tech

Η Nestlé Hellas στον κόσμο της ψηφιακής φορτωτικής

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη ψηφιακή φορτωτική (e-CMR) στην Ελλάδα με τη διασυνοριακή μεταφορά εμπορευμάτων της εταιρείας Nestlé Ηellas. Η εταιρεία εισήγαγε τα προϊόντα της από το εργοστάσιό της στην Ισπανία προς τις αποθήκες στην Αθήνα. Η ενέργεια ολοκληρώθηκε με την πλήρη εξάλειψη των έγγραφων διαδικασιών.

Green logistics, Key players, News, Tech

H UPS χρησιμοποιεί drone για τη μεταφορά προϊόντων

Η UPS ανακοίνωσε τη νέα, καινοτόμο υπηρεσία logistics για την παράδοση ιατρικών δειγμάτων μέσω μη επανδρωμένων drones, μέσω της συνεργασίας της με τη Matternet, μια ηγέτιδα δύναμη στην τεχνολογία αυτόνομων drone.

Key players, News, Tech

Pocketbiz: Εφαρμογή του προγράμματος στην ΕUROCHARTIKI

Με στόχο την ποιότητα, την ανάπτυξη και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της, η ΕUROCHARTIKI συνεχίζει με συνέπεια και υπευθυνότητα να επενδύει στην τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού της και την ποιότητα των προϊόντων της, με την εφαρμογή του προγράμματος Pocketbiz.

Green logistics, Key players, News, Tech

Η UPS προσθέτει στον στόλο της 700 οχήματα CNG

Η UPS  ανακοίνωσε το σχέδιο της για την κατασκευή πέντε επιπλέον σταθμών τροφοδοσίας πεπιεσμένου φυσικού αερίου (CNG) και προσθέτει περισσότερα από 700 νέα οχήματα CNG, συμπεριλαμβανομένων 400 ημι-τρακτέρ και 330 τερματικών φορτηγών.