Categories

News

News

Ο ΠΑΣΕΒΙΠΕ θέτει τις προϋποθέσεις για την επιτυχή υλοποίηση των επιχειρηματικών πάρκων

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών (ΠΑΣΕΒΙΠΕ) θέτει σε οκτώ ερωτήματα τις βασικές προϋποθέσεις για την επιτυχή υλοποίηση των επιχειρηματικών πάρκων. Το επικείμενο επενδυτικό πλάνο των επιχειρηματικών πάρκων, που θα χρηματοδοτηθεί μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης, ανακοινώθηκε από την ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. Α.Ε. και είναι ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ. 

News

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους

Εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics, το οποίο προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της Γενικής Συνέλευσης των μελών στις 31 Ιανουαρίου 2023, για τη διετία 2023-2024.

News

Εκλογή νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής στην Ελληνική Εταιρεία Logistics

Κατόπιν της από 5/12/2022 αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ LOGISTICS» και σύμφωνα με το καταστατικό του, καλούνται τα Μέλη του να συμμετάσχουν σε Τακτική Γενική Συνέλευση. Η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Athens Marriott (Λ. Συγγρού 385- αίθουσα ΧΙΟΣ), τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023, στις 18:00 μ.μ.

News

1st Southeastern Europe Cold Chain conference

Με την ομιλία του υφυπουργού Υποδομών & Μεταφορών, κ. Μιχάλη Γ. Παπαδόπουλου, θα ανοίξουν την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022, οι εργασίες του επίκαιρου Διεθνούς συνεδρίου, 1st Southeastern Europe Cold Chain conference, που διοργανώνει η Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics.

News

Δωρεά δεκαοκτώ μοτοσυκλετών στην ΕΛ.ΑΣ. από την ΟΛΘ

H ΟΛΘ Α.Ε. αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο που επιτελεί η Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.) προχώρησε σε μια σημαντική δωρεά δεκαοκτώ (18) μοτοσυκλετών, που θα ενισχύσουν άμεσα το έργο της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.