Με στόχο την ποιότητα, την ανάπτυξη και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της, η ΕUROCHARTIKI συνεχίζει με συνέπεια και υπευθυνότητα να επενδύει στην τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού της και την ποιότητα των προϊόντων της, με την εφαρμογή του προγράμματος Pocketbiz, εγκαινιάζοντας μια νέα συνεργασία με την Entersoft AE, τον πρωταγωνιστή της αγοράς λογισμικού για επιχειρήσεις.
Το σύγχρονο εργαλείο, Pocketbiz, παρέχει σύνολο τεχνικών λειτουργικοτήτων που μπορούν να διευκολύνουν και βελτιώσουν την καθημερινή εργασία και απόδοση των στελεχών του τμήματος πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας. O έλεγχος διαθεσιμότητας αποθεμάτων, ο online συντονισμός εργασιών, η δυνατότητα φορητής παραγγελιοληψίας, η επίλυση προβλημάτων του πελάτη σε πραγματικό χρόνο και η άμεση έγκριση παραγγελίας είναι μερικές μόνο από τις δυνατότητες που παρέχει η εφαρμογή του προγράμματος Pocketbiz στους πελάτες της ΕUROCHARTIKI, απλώς με τη χρήση ενός tablet ή smartphone.

Η EUROCHARTIKI δραστηριοποιείται από το 1985 στην επεξεργασία προϊόντων χάρτου και την παραγωγή υγρών απορρυπαντικών. Είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρία που απασχολεί 230 άτομα, με έδρα τον Ασπρόπυργο Αττικής. Το υποκατάστημα της εταιρείας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και εξυπηρετεί τη Βόρεια Ελλάδα.