H ΟΛΘ Α.Ε. αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο που επιτελεί η Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.) προχώρησε σε μια σημαντική δωρεά δεκαοκτώ (18) μοτοσυκλετών, που θα ενισχύσουν άμεσα το έργο της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης. Η δωρεά των μοτοσυκλετών επισφραγίστηκε με μια συμβολική τελετή, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022, στον Προβλήτα Νο1 του Λιμένα Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, σε αναγνώριση της συνεισφοράς της Εταιρείας προς το Σώμα, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Ταξίαρχος Χρήστος Μπουλούμπασης, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του στον Εκτελεστικό Πρόεδρο Δ.Σ. & Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΟΛΘ Α.Ε., κ. Θάνο Λιάγκο και του απένειμε τιμητική πλακέτα.

Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΘ Α.Ε., Θάνος Λιάγκος, δήλωσε: «Πρόθεση μας είναι οι 18 καινούριες, πλήρως εξοπλισμένες μοτοσυκλέτες, που παραδίδονται σήμερα από την ΟΛΘ Α.Ε., να συνδράμουν στην ενίσχυση του έργου της Ελληνικής Αστυνομίας, ενδυναμώνοντας το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων της πόλης. Με την πρωτοβουλία αυτή εκφράζουμε έμπρακτα τις ευχαριστίες και τη συμπαράσταση μας προς τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής, που υπηρετούν αδιάκοπα το κοινωνικό σύνολο με επαγγελματισμό και αυταπάρνηση».