Το παγκοσμίου φήμης robot Titan, ένας ξεχωριστός προσκεκλημένος, εγκαινίασε το logistics center της Hell Energy στην Ουγγαρία. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις είναι δυναμικότητας 31.000 παλετών και ολοκληρώνουν το επενδυτικό έργο της εταιρείας ύψους 9 εκατ. ευρώ. Ο όμιλος έχει επενδύσει 220 εκατομμύρια ευρώ τα τελευταία 8 χρόνια και έχει δημιουργήσει 600 νέες θέσεις εργασίας.

Υπερσύγχρονα εργοστάσια

Το 2011 προστέθηκαν στο εργοστάσιο εμφιάλωσης δύο ακόμα υπερσύγχρονες γραμμές και ενισχύθηκε η μονάδα παραγωγής με μια γραμμή εμφιάλωσης PET. Το καλοκαίρι του 2017 η εταιρεία ολοκλήρωσε την κατασκευή του πρώτου εργοστασίου παραγωγής κουτιών αλουμινίου για ποτά στην Ουγγαρία, το Quality Pack.

Με το εργοστάσιο αυτό η Hell Energy είναι η μοναδική εταιρεία ενεργειακών ποτών και αναψυκτικών στον κόσμο που καλύπτει ολόκληρη την παραγωγή των προϊόντων της. Επίσης, το 2018 ξεκίνησε η λειτουργία της τρίτης γραμμής εμφιάλωσης. Με τη λειτουργία και αυτής της γραμμής διπλασιάστηκε η παραγωγική ικανότητα της εταιρείας. Πλέον, το εργοστάσιο εμφιάλωσης παράγει 4,5 εκατομμύρια ενεργειακά ποτά και αναψυκτικά καθημερινά στο εργοστάσιο του Szikszó.

Στον δρόμο της προόδου…

Η κατασκευή των υπερσύγχρονων αποθηκευτικών εγκαταστάσεων πραγματοποιήθηκε από μια ομάδα επαγγελματιών υψηλής κατάρτισης. Επίσης, ενοποιήθηκαν το σύστημα μεταφοράς με το εργοστάσιο παραγωγής αλουμινίου και το σύστημα αποθήκευσης. Μετά την ολοκλήρωση της δοκιμαστικής περιόδου και την εγκατάσταση του κατάλληλου λογισμικού, η αποθήκη και το σύστημα μεταφοράς τέθηκαν σε λειτουργία.

…του Hollywood και του Titan

To 2018 η Hell Energy επέλεξε ένα αστέρι του Hollywood για την καμπάνια της, τον Bruce Willis. Ακόμα, ο Titan, κλήθηκε να κόψει την κορδέλα στα εγκαίνια του logistics center. Εκτός από την κοπή της κορδέλας, ο Titan έδωσε μία μοναδική παράσταση, η οποία δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την εκδήλωση.

Αναγνωρίσιμο brand

Ο Barnabás Csereklye, Executive Director της Hell Energy στην Ουγγαρία, δήλωσε «Ο όμιλος Hell έχει επενδύσει περισσότερα από 220 εκατομμύρια ευρώ τα τελευταία 8 χρόνια. Η επένδυση αυτή σε συνδυασμό με τις βιώσιμες επιχειρησιακές στρατηγικές που ακολουθεί η εταιρεία της προσδίδουν μεγαλύτερη αξία και την καθιστούν ένα διεθνές αναγνωρίσιμο brand».