Η Ελληνική Εταιρεία Logistics διοργανώνει στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2022 στο Ίδρυμα Ευγενίδου το 24ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εφοδιαστικής Αλυσίδας: Leading Supply Chains in a disruptive world». Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μεταφορών & Δικτύων, του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής καθώς και του ΣΕΒ.
Στόχος του συνεδρίου είναι να μη μείνουν ανεκμετάλλευτες οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται μέσα από την παρούσα συγκυρία, καθώς η Ελλάδα αξίζει να κατέχει ηγετική θέση στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ. Ευρώπης. Στο συνέδριο συμμετέχουν διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
«Μετά από πολλά χρόνια προσπαθειών, ο τομέας της εφοδιαστικής αλυσίδας φαίνεται να λαμβάνει τη θέση που του αξίζει, όχι μόνο στο στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης της κυβέρνησης, αλλά και στην ίδια την κοινωνία. Τα logistics και γενικότερα η διαχείριση αλυσίδων εφοδιασμού, βρίσκονται στο προσκήνιο των μεγάλων συμφωνιών και επενδύσεων αναφορικά με τις υποδομές της χώρας», δηλώνει ο Δρ. Βασίλης Ζεϊμπέκης, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Logistics.